groeimindset AAN | kom in je learning zone

Versterk je groei mindset

Pieter en Inge begeleiden jou je learning zone in. Tijdens deze track versterk je jouw groei mindset. Je ontwikkelt een aanpak speciaal voor jou die je helpt om in je learning zone te komen. Én – belangrijker nog – daar te blijven. Tel daarbij op dat je aan de slag gaat om iets te leren dat je al tijden graag wil. Enne… No way back, dus bezint eer ge begint.

Hoe vaak hoor jij jezelf zeggen: “ik zou heel graag beter willen kunnen… (vul maar in: schaatsen, sketchnoten, illustreren, zingen, trompet spelen)”. Je weet dat er actie nodig is om iets te leren. Dus als je zegt dat je iets wil kunnen… waarom ben je dan niet als een gek aan het oefenen?

We roepen allemaal dat het zo belangrijk is: groei, ontwikkeling, een leven lang leren. En toch vinden we het lastig om de tijd ervoor te nemen. Om echt iets nieuws te gaan leren. En als we dan toch eindelijk gestart zijn, hoe komen we dan over het dode punt heen? We hebben al zo’n druk leven. We weten niet zeker of we dit echt wel kunnen leren. Anderen zijn zoveel beter en wij zijn niet zoals zij. We hebben het geduld niet. We hebben het talent (misschien) niet. Of we missen het doorzettingsvermogen.

 

 

Wat je van ons krijgt

In een track van 60 dagen doorloop je in een groep (maximaal 12 deelnemers) 6 work-outs en een aantal tussentijdse coach-momenten. Je start met een doel: iets dat je al een tijd (beter) wil leren, maar waar je steeds niet aan toekomt of wat steeds stagneert of stopt. Bijvoorbeeld: live tekenen, bijeenkomsten faciliteren, gitaar spelen, schrijven, zingen, gedichten voordragen, ultieme powerpoint presentaties maken, spreken in het openbaar…

KOSTEN

VOOR LEDEN

Ben je lid? Meld je dan gratis aan voor deze track

 

VOOR NIET-LEDEN

Dan kost de track € 47,- (excl. BTW)

VOOR WIE IS DEZE TRACK GESCHIKT?

Oke. Als jij nu net als wij denkt ‘Genoeg daarmee!´ en als jij aan de slag wil om in je learning zone te komen: schrijf je dan in voor deze track.

Waarom je dat moet willen? Omdat het heerlijk is in de learning zone. Doordat je leert, wordt je beter in dingen. Doordat je beter wordt, krijg je meer vertrouwen. Doordat je meer vertrouwen hebt, pak je meer nieuwe dingen aan. We noemen dit ook wel in mooi Engels de competence – confidence paradox. Dus als jij nog worstelt met je creatief vertrouwen… dan weten wij daar de oplossing voor: doe mee!

JZ_ZetJePitchOp_Slideshow_Inge&Debbie
JZ_LearingingZone_Email
previous arrow
next arrow

Sessies

Data en tijdstippen volgen zodra de wachtlijst vol is.

Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je de ‘theoretische’ sessies terugkijken.

  • 5 sessies van 1 uur

  • 3 accountability sessies van 15 minuten

  • 1 eindborrel met muziek 😊

Meld je nu aan