Maak kennis
met onze trainers

Inge de Fluiter

Visueel denken & founder Jimzoo

Niet alleen is Inge samen met Joris bedenker en eindbaas van Jimzoo. Ze is nog veel meer! Visueel denker, trainer, coach, het houdt niet op. Volgens Inge kan iedereen tekenen én is iedereen creatief. We hebben alleen de moed niet om er wat mee te doen. Nou, die wakkert ze graag bij je aan. “Het hoeft niet mooi te worden…” is haar credo. Maar hoe je iets aantrekkelijk en betekenisvol maakt, daar traint ze je graag in.

Joris Smidt

BUSINESS CONCEPTS & FOUNDER JIMZOO

Joris is deels bedenker en eindbaas van Jimzoo en deels koning. Koning in het conceptualiseren van… alles eigenlijk! Als conceptualizer ziet hij de onscherpe dingen haarscherp en weet hij iedereen – of ze het nou willen of niet – mee te slepen om nét een tandje creatiever over een bepaald probleem, idee of vraagstuk na te denken. Soms op het irritante af, altijd met een te gek resultaat.

Aafke Frederik

TEKEN JE ZEN & VISUEEL REFLECTEREN

Zen, zenner, het zenst. Voor de top trainingen van Aafke zorg je wel dat je tijd hebt. Of maakt. De rust en ruimte die ontstaat, is namelijk onbetaalbaar. En dat allemaal met een simpele stift! Het is niet alleen leuk en fijn om te doen, maar het zorgt ook voor de mooiste inzichten. Want hoe meer ontspannen jouw brein is, hoe meer ruimte er ontstaat voor creativiteit.

Debbie van Steenpaal

CREATIEF FACILITEREN & VISUELE STORYTELLING

Duwtje in de rug nodig? Die geeft Debbie je graag! Bergopwaarts. Geen probleem! Door te tekenen zet ze je uit de denkstand en in de actiestand. Of je nou een team, trainer, manager of ondernemer bent: deze creatieve topper weet met aandacht en liefde hoe ze jou de volgende stap kan laten zetten. Ook als deze stap digitaal is. Online sessies tovert ze moeiteloos om tot een succes!

Erik van Tuijn

VISUALISATOR & OMDENKER

Waar zijn al die ideeën als je ze nodig hebt? Zoek niet verder, want hier is Erik! Een visualisator en omdenker! Al werd hij geboren als striptekenaar. Later liet hij zich opleiden tot kunstenaar en kunsthistoricus. Hij maakt ingewikkelde dingen helder en saaie dingen leuk. Erik helpt je bij het flexen van je inspiratie spieren. Met leuke en simpele tekenoefeningen traint hij je handen, hersenen en ogen in kijken, luisteren en tekenen. Zo ontwikkel je razendsnel je eigen beeldende bravado.

Frederique Marks

CREATIEVE COMMUNICATIE

Het is altijd feest, als je bij Frederique bent geweest! Met haar aanstekelijk enthousiasme neemt ze je mee in een wereld van soepele samenwerkingen & creatieve communicatie. Ze laat je graag zien hoe het ook kan: projectteams uit de sleur, (online) sessies naar een hoger niveau en droge informatie ineens ‘alive en kicking’ in visuals. Handig hoor, zo’n innovatieve organisatieadviseur met ’n stift. Voor je het weet teken je met haar mee en komen jouw ideeën tot leven!

Rody Vonk

ZAKELIJKE CREATIVITEIT & INNOVATIE

Wil jij de belangrijkste vaardigheden ontwikkelen om als werknemer klaar te zijn voor de toekomst? Dan moet je bij Rody zijn! Hij helpt professionals en teams aan een kickstart voor innovatie en creativiteit. Live op locatie of online. Hij gaat zelfs (ver) over de landsgrenzen met zijn trainingen en workshops! Alles wat je wilt leren op het gebied van design thinking, complex problem solving en creatief denken leer je bij Rody.

Rex Bierlaagh

ZAKELIJKE CREATIVITEIT & INNOVATIE

Duizendpoot Rex heeft een passie voor creatief denken. Zijn slogan: één idee is geen idee, en hoe gekker het idee, hoe groter de kans op succes. Vanuit die gedachte traint, coacht en inspireert Rex teams en professionals tijdens hun innovatieprojecten. Wil je meer weten over design thinking, lateraal denken, de Lean Startup-methode, de Zes Denkhoeden of trendwatching? Rex is je man.

Saskia Dorrestein & Monique Roelfsema

CREATIEF VERGADEREN

Saskia en Monique zijn gek op nieuwe manieren van denken én doen. Met hun studio stapelgoed doen zij wat ze kunnen om (online) bijeenkomsten energieker en effectiever te maken. Met die ervaring delen zij de leukste materialen, spelletjes en tools, zodat ook jij meer uit je meetings kunt halen. Met hun visualisaties en inspirerende materialen zorgt dit energieke duo voor helderheid, richting en inspiratie, waar vakjargon en vaagtaal je ooit in slaap suste. Ervaar, onderga en doe mee!

Martine Hartkamp

DEEP DEMOCRACY

Gedoe in groepen? Tegenstrijd in teams? Martine loopt er niet voor weg. Zij gebruikt die botsende perspectieven juist om te ontwikkelen en vernieuwen, of het nu gaat om creatieve producten en diensten of om persoonlijke ontwikkeling. Haar fascinatie voor invalshoeken en ervaring met Deep Democracy deelt ze als facilitator, trainer en coach. Martine combineert speelse energie met de kracht van stilte. Dankzij haar creatieve werkvormen, tekenoefeningen en reflectievragen ontdek je de waarde van het afwijkend perspectief.

Charlotte Budike-Osmanovic

Persoonlijke ontwikkeling

Samen op onderzoek: naar jezelf, je superkrachten en je volle potentie! Charlotte maakt van jouw persoonlijke ontwikkeling een feestje. Zij combineert jarenlange ervaring in de commerciële sector met een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Resultaat: specialismen als leiderschap, (executive-team) coaching en performance consulting. Of liever: praktische, creatieve work-outs met een vleugje mindfulness. Doe je mee?

Anneli Jurrij

Katalysator & Coach

Zoek jij een heldere blik op jouw dromen en talenten? Wil je weten hoe je je doel(en) duidelijk in het vizier krijgt? En waar je de moed vandaan haalt om daar nu écht eens werk van te maken? Of ben jij juist al klaar om je eigenwijze visie te delen, maar kun je een extra supporter aan de zijlijn wel gebruiken? Anneli (her)kent deze vragen als geen ander. Deze motiverende no-nonsense coach stimuleert je vooral door gretig te luisteren. Zonder schroom deelt zij haar gedachtenkronkels en leidt je langs modellen, waarden en patronen. Laat je meevoeren langs brillen, visuele reminders en praktische opdrachten en laat je belonen met ‘het ijsje van jouw leven’.