Per 5 juli 2022 stoppen we met het verzorgen van Jimzoo work-outs en tracks. Je kunt je niet meer aanmelden voor een (proef-)lidmaatschap.
Per 1 oktober 2022 sluiten we onze gym / community af, dus als je al lid bent, kun je nog een tijdje genieten van alle video’s en replays.

We hebben ruim anderhalf jaar onze ziel, zaligheid, creativiteit, moed en geld gestopt in een prachtige droom. We hebben de inhoud van die droom gerealiseerd, mede met dank aan onze leden. De aantallen en bedragen waarvan we droomden, hebben we helaas niet gerealiseerd. Op dit moment hebben we niet meer genoeg middelen en energie om in de huidige vorm door te gaan. Dus we brengen de creatieve moed op om de stoppen.

 Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op.

Open Jimzoo

Ben jij ook zo nieuwsgierig naar hoe het eraan toe gaat bij Jimzoo? Elke maand is iedereen, lid of geen lid, welkom tijdens de Open Jimzoo. We komen samen om onze creatieve spieren te stretchen én te trainen. En dat op een laagdrempelige manier in een fijne groep anders-denkers. Natuurlijk is er ook ruimte voor al je vragen.

JZ_EffectiefCreatief_Slideshow_Joris-Erik
JZ_DesignThinking_Slideshow_Meerwaarde
previous arrow
next arrow