Word
Creatief
Fit

Per 5 juli 2022 stoppen we met het verzorgen van Jimzoo work-outs en tracks. Je kunt je niet meer aanmelden voor een (proef-)lidmaatschap.
Per 1 oktober 2022 sluiten we onze gym / community af, dus als je al lid bent, kun je nog een tijdje genieten van alle video’s en replays.

We hebben ruim anderhalf jaar onze ziel, zaligheid, creativiteit, moed en geld gestopt in een prachtige droom. We hebben de inhoud van die droom gerealiseerd, mede met dank aan onze leden. De aantallen en bedragen waarvan we droomden, hebben we helaas niet gerealiseerd. Op dit moment hebben we niet meer genoeg middelen en energie om in de huidige vorm door te gaan. Dus we brengen de creatieve moed op om de stoppen.

 Als je vragen hebt, aarzel niet en neem contact met ons op.

Over ons

Bij Jimzoo geloven we dat dingen altijd anders kunnen. We hebben van dichtbij ervaren wat je met behulp van je eigen creativiteit kunt veranderen. En we zien het als onze missie om deze superkracht bij zoveel mogelijk mensen aan te wakkeren. Dat doen we niet alleen, maar samen met een te gekke groep van andersdenkende coaches, creatief denkers, tekenaars en ervaren trainers.

WAAR WE VOOR STAAN

Energiek

 

Stilzitten is er bij ons niet bij. Creativiteit staat voor beweging in je lijf en in je hoofd. Dat maakt iedere workout of track weer een feest.

Organisch

 

We leren iedere dag, samen met onze community. Zo scherpen we onze programma’s aan en zorgen we dat we relevant blijven.

Dapper

 

We pushen onszelf continu om nieuwe dingen uit te proberen. Want alleen dan kun je groeien. Dat vergt ook voor ons soms een beetje durf.

Reflectief

 

We weten dat verandering vaak meer teweeg brengt dan je denkt. Daarom besteden we veel aandacht aan goede begeleiding en ruimte voor reflectie.

TEAM

Inge de Fluiter

Visueel denker & Founder Jimzoo

Niet alleen is Inge samen met Joris bedenker en eindbaas van Jimzoo. Ze is nog veel meer! Visueel denker, trainer, coach, het houdt niet op. Volgens Inge kan iedereen tekenen én is iedereen creatief. We hebben alleen de moed niet om er wat mee te doen. Nou, die wakkert ze graag bij je aan. “Het hoeft niet mooi te worden…” is haar credo. Maar hoe je iets aantrekkelijk en betekenisvol maakt, daar traint ze je graag in.

Joris Smidt

Business Concepts & Founder Jimzoo

Joris is deels bedenker en eindbaas van Jimzoo en deels koning. Koning in het conceptualiseren van… alles eigenlijk! Als conceptualizer ziet hij de onscherpe dingen haarscherp en weet hij iedereen – of ze het nou willen of niet – mee te slepen om nét een tandje creatiever over een bepaald probleem, idee of vraagstuk na te denken. Soms op het irritante af, altijd met een te gek resultaat.

Debbie van Steenpaal

Creatief faciliteren & Visuele Storytelling

Duwtje in de rug nodig? Die geeft Debbie je graag! Bergopwaarts. Geen probleem! Door te tekenen zet ze je uit de denkstand en in de actiestand. Of je nou een team, trainer, manager of ondernemer bent: deze creatieve topper weet met aandacht en liefde hoe ze jou de volgende stap kan laten zetten. Ook als deze stap digitaal is. Online sessies tovert ze moeiteloos om tot een succes!

Erik van Tuijn

Visualisator & Omdenker

Waar zijn al die ideeën als je ze nodig hebt? Zoek niet verder, want hier is Erik! Een visualisator en omdenker! Al werd hij geboren als striptekenaar. Later liet hij zich opleiden tot kunstenaar en kunsthistoricus. Hij maakt ingewikkelde dingen helder en saaie dingen leuk. Erik helpt je bij het flexen van je inspiratie spieren. Met leuke en simpele tekenoefeningen traint hij je handen, hersenen en ogen in kijken, luisteren en tekenen. Zo ontwikkel je razendsnel je eigen beeldende bravado.

Anneli Jurrij

Katalysator & Coach

Zoek jij een heldere blik op jouw dromen en talenten? Wil je weten hoe je je doel(en) duidelijk in het vizier krijgt? En waar je de moed vandaan haalt om daar nu écht eens werk van te maken? Of ben jij juist al klaar om je eigenwijze visie te delen, maar kun je een extra supporter aan de zijlijn wel gebruiken? Anneli (her)kent deze vragen als geen ander. Deze motiverende no-nonsense coach stimuleert je vooral door gretig te luisteren. Zonder schroom deelt zij haar gedachtenkronkels en leidt je langs modellen, waarden en patronen. Laat je meevoeren langs brillen, visuele reminders en praktische opdrachten en laat je belonen met ‘het ijsje van jouw leven’.

Frederique Marks

Creatieve Communicatie

Het is altijd feest, als je bij Frederique bent geweest! Met haar aanstekelijk enthousiasme neemt ze je mee in een wereld van soepele samenwerkingen & creatieve communicatie. Ze laat je graag zien hoe het ook kan: projectteams uit de sleur, (online) sessies naar een hoger niveau en droge informatie ineens ‘alive en kicking’ in visuals. Handig hoor, zo’n innovatieve organisatieadviseur met ’n stift. Voor je het weet teken je met haar mee en komen jouw ideeën tot leven!

Rody Vonk

Zakelijke Creativiteit & Innovatie

Wil jij de belangrijkste vaardigheden ontwikkelen om als werknemer klaar te zijn voor de toekomst? Dan moet je bij Rody zijn! Hij helpt professionals en teams aan een kickstart voor innovatie en creativiteit. Live op locatie of online. Hij gaat zelfs (ver) over de landsgrenzen met zijn trainingen en workshops! Alles wat je wilt leren op het gebied van design thinking, complex problem solving en creatief denken leer je bij Rody.

Charlotte Budike-Osmanovic

Persoonlijke ontwikkeling

Samen op onderzoek: naar jezelf, je superkrachten en je volle potentie! Charlotte maakt van jouw persoonlijke ontwikkeling een feestje. Zij combineert jarenlange ervaring in de commerciële sector met een fascinatie voor persoonlijke ontwikkeling. Resultaat: specialismen als leiderschap, (executive-team) coaching en performance consulting. Of liever: praktische, creatieve work-outs met een vleugje mindfulness. Doe je mee?

Baukje de Haas

Visualisator & Ontdenker

Baukje gunt de wereld meer humor en spelen. Ze is master in jou een stukje anders te laten denken, luisteren en kijken. Met haar luistervinken verspreidt ze een positiviteitsvirus. Precies wat deze wereld nu nodig heeft. Groots denken begint met kleine stappen. Baukje wandelt graag met je mee. Kan jouw creativiteit en/of mindset wel een boost gebruiken? Heeft jouw (zakelijke) boodschap creatieve kracht nodig in woord & beeld? Ontde(n)k de wereld samen met Baukje.