Support

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die veel gesteld worden door onze leden. Je kunt dus het beste eerst kijken of het antwoord dat je zoekt hier tussen staat. Als je vraag er alsnog niet tussen staat kan je ons altijd mailen en/of appen, we helpen je graag verder!

Welke workouts raden jullie me aan?

Goede vraag. Op de pagina Workouts & replays staat een overzicht van alle workouts. Wil je eens persoonlijk met ons sparren over welke workouts voor jou geschikt zijn, dan kun je een afspraak maken via mail.

Ik heb een klacht! Waar kan ik terecht?

Oeh, wat vervelend. We gaan graag met je in gesprek over waar je tegenaan loopt. Je kunt ons mailen.

Ik wil m’n abonnement opzeggen

Dat kan door een mail te sturen naar support@jimzoo.com Vermeld hierbij de datum waarop je op wil zeggen. We hanteren een maand opzegtermijn.

Ik heb een compliment! Waar kan ik terecht?

He, wat fijn! Complimenten waarderen we zeer. Je kunt ze altijd met ons delen, na afloop van een workout of per mail of telefoon. Je mag ook je compliment delen met je vrienden en netwerk persoonlijk of via Google Review

Kan ik ook Jimzoo-goodies bij jullie bestellen?

Jazeker! Daar hebben we de afgelopen tijd hard aan gewerkt: onze webwinkel voor alle Jimzoo merchandise. Check onze shop.

Help, het lukt me nog niet om m’n zakelijke creativiteit om te zetten in daden. Wat moet ik doen?

Geen nood, dat snappen we best. Dat is ook lastig. Een van de dingen die je kunt doen is de Open Jimzoo bezoeken. Elke maand openen we een middag onze deuren om samen te sparren, en sterker te worden in het toepassen. Je kunt daar je vraagstuk met ons bespreken.

Hoe ga ik om met die ene collega die altijd mijn ideeën killt?

Geef hem een Jimzoo-proefperiode cadeau. Wie weet wordt het achteraf je grootste vriend achteraf. Je kunt ook de “Door de bril van…”-workout van Inge terugkijken.

Kan ik bij jullie ook een cursus kantklossen volgen?

Ehhhhh, ….. nee. Wij zijn van de zakelijke creativiteit.

Hoe kan ik Jimzoo een zetje geven / helpen?

Zegt het voort, zegt het voort! Deel je ervaringen met anderen, doe ze een proef abonnement kado. Wij barsten van de energie om alle mensen die hun zakelijke creativiteit willen laten opbloeien van een portie ideeën en uitvoeringskracht te voorzien. Je kunt ons concreet helpen door te delen op Instagram of LinkedIn met #jimzoo   #onlinetraining   #creativiteit

Kan ik ook een Jimzoo-fanclub oprichten?

*nou als je aandringt*

Ik moet van m’n baas een online leerplatform maken. Kunnen jullie daar iets in betekenen?

Zeker! Misschien is het zakelijk abonnement dan wat voor je. Daarvoor kun je ons bereiken via mail.

Kan ik een persoonlijke rondleiding in de Gym krijgen?

Natuurlijk!  Je kunt hier een persoonlijke afspraak met ons maken. En hier kan je onze instructievideo bekijken.

Ik kan niet vinden wat ik zoek. Waar kan ik terecht?

He, wat jammer. In deze instructievideo vind je uitleg over het platform. Mocht je daarna nog vragen hebben, laat ze ons dan even weten via info@jimzoo.com.

Welke formele regels hanteren jullie bij Jimzoo?

De basis is geregeld in onze algemene voorwaarden en in de privacy statement.