LUNCH & LEARN

Vergroot je verzameling van werkvormen in 5 Lunch & Learn-sessies

Wil jij een overleg eens met een andere check-in of kennismaking starten? Of een oefening om de onderlinge communicatie te bespreken? Want zou het niet fantastisch zijn, als we werkvormen bij elkaar gaan brengen. Let maar op: na deze track heb je een verzameling van werkvormen waar je U tegen zegt.

Debbie en Charlotte brengen de werkvormen bij elkaar. Het setje energisers, het setje visuele werkvormen, het setje communicatie-werkvormen, het setje evaluatievormen, etc. Een soort voetbalplaatjes dus, maar dan anders.

De track start begin november met 4 wekelijkse online bijeenkomsten tijdens de lunchpauze én sluit af met een fysieke bijeenkomst van een halve dag. Van alle werkvormen wordt een e-book gemaakt, om erop na te slaan als je het even niet meer weet.

Debbie-Charlotte
Debbie-Charlotte
previous arrow
next arrow

WAT GAAN WE DOEN

Elke week staat er een thema centraal, zoals evaluatiewerkvormen. De workouts duren 1 uur en daarin komen minimaal 2 werkvormen aan bod. Je kunt ook zelf een eigen werkvorm aandragen die je wilt oefenen. Als facilitator / begeleider / inleider. Dat doe je door dit formulier in te vullen.

Voor wie is
deze track geschikt?

Voor mensen die geregeld overleggen / teamsessies organiseren, en die inspiratie nodig hebben om hun overleggen te verbeteren.

Waar is de afsluitende
fysieke bijeenkomst?

De fysieke bijeenkomst vindt plaats in het Jimzoo-lab in Leiden (no animals harmed). De datum van deze sessie bepalen we samen tijdens de eerste sessie.

De work-outs worden verzorgd door Debbie van Steenpaal, Charlotte Budike en wellicht hier of daar een mystery guest.

Vragen over het programma? Mail ze naar Debbie via info@jimzoo.com 
Technische vragen? Mail ze naar support@jimzoo.com.

Data Sessies

  • Donderdag 4 november – 12:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag 11 november – 12:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag 18 november – 12:00 tot 13:00 uur
  • Donderdag 25 november – 12:00 tot 13:00 uur

De datum van de afsluitende sessie wordt nog gepland

Meld je nu aan